Marriage Course Alkmaar

De Marriage Course is een serie van 7 leuke en romantische date nights mét inhoud. Tijdens deze avondjes uit krijg je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie.

  • 11 september - 19:00
  • Helderseweg 32, Alkmaar
  • Nederlands
Hoe kom ik daar?

Over de Marriage Course

De Marriage Course is een serie van 7 leuke en romantische date nights mét inhoud. Tijdens deze avondjes uit krijg je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie. Met de Marriage Course investeren jullie op een leuke, gezellige én nuttige manier in jullie relatie.

Iedere bijeenkomst begint met een heerlijk diner voor twee óf een uitgebreide borrel. Vervolgens wordt het thema van de avond ingeleid – soms vertellen de cursusleiders wat over het thema, soms kijken jullie een video. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere ‘De kunst van communicatie’‘Goede seks’ en ‘De impact van familie’. Tussendoor gaan jullie aan de hand van inspirerende vragen, invullijsten en quizjes in gesprek over het thema. Je ontdekt hoe je partner over bepaalde dingen denkt, wordt eraan herinnerd waarin jullie elkaar aanvullen en komen erachter hoe je elkaar je liefde kunt laten merken. Kortom: in 7 avonden dichter bij elkaar.

De meeste Marriage Courses vragen een vergoeding voor onder andere de maaltijden en de werkboeken. Heb je vragen over deze cursus? Neem dan contact op met de cursusleider via de knop ‘Ik heb een vraag’!

Vragen?

Neem direct contact op met Hans Bout en krijg antwoord op al je vragen.

Ik heb een vraag
Ik heb een vraag