Tijd voor elkaar

Tijd is het kostbaarste wat je je partner kunt geven. Jij hebt, net als iedereen, een beperkte hoeveelheid tijd in je leven. Als je tijd voor je partner maakt, laat je zien dat je hem of haar op dat moment belangrijker vindt dan al het andere.

Ga de uitdaging aan!

Tijd voor elkaar-challenge

Kunnen jij & je partner wel wat meer fun in jullie relatie gebruiken? Of inspiratie voor leuke dates? Met de Tijd voor elkaar-challenge krijgen jullie vier weken lang iedere week een leuke date in jullie inbox. Gaan jullie de uitdaging aan?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tijd voor elkaar met de Marriage Course

De Tijd voor elkaar-challenge is een initiatief van de Marriage Course. De Marriage Course is voor alle stellen, getrouwd of niet, en bestaat uit zeven romantische en inspirerende avondjes uit. Samen ontdek je hoe jullie relatie nog sterker kan worden en hoe jullie tijd voor elkaar kunnen maken. Je kunt een cursus volgen op een gezellige locatie, maar je kunt de cursus ook online volgen, lekker vanuit jullie eigen huis!

De avond begint met een ontspannen momentje samen. Daarna leer je meer over het onderwerp van de avond, bijvoorbeeld: ‘conflicten oplossen’, ‘vergeving’ of ‘goede seks’. Bij elk thema krijg je gespreksvragen en opdrachten die je met z’n tweeën doet en bespreekt. Zo leer je niet alleen tijd voor elkaar te maken, maar bouw je ook aan de kwaliteit van je relatie.

Vind een Marriage Course bij jullie in de buurt

Wat is de Marriage Course?

De Marriage Course is een serie van 7 leuke en romantische date nights mét inhoud. Tijdens deze avondjes uit krijg je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie. Met de Marriage Course investeren jullie op een leuke, gezellige én nuttige manier in jullie relatie.

> Lees hier alles over wat de Marriage Course is!

Priskilla & Kevin
Deelnemers Marriage Course

"De Marriage Course zorgde voor meer intimiteit en diepgang in onze relatie"